Kardeş Sevgisi ile İlgili Kompozisyon

kardeş sevgisini anlatan en iyi kompozisyon örneklerini kısa ve uzun örnekleri ve giriş gelişme sonuç bölümleri ile inceleyin.

Kardeş sevgisini anlatan kompozisyon örnekleri ile tekrar karşınızdayız. Sizler için hazırladığımız kardeş sevgisi hakkında kompozisyonlar, kompozisyon kuralları dahilinde yazılmış, her birine uygun bir başlık seçilmiş ve yazılar giriş gelişme sonuç bölümleri halinde sunulmuştur. Sizler de kardeş sevgisi ile ilgili bilgilendirici metin, deneme yazısı örnekleri hazırlayıp sitemizde yayınlanmak üzere bize gönderebilirsiniz. Faydalı olması dileğiyle.

 

kardeşlik ile ilgili kompozisyon
Kardeş Sevgisi

KARDEŞ SEVGİSİ

     Aynı ana ve babadan doğanlara kardeş denir. Yaşamımız boyunca daima yanımızda olacak, bizi destekleyecek, gerek üzüntülerini gerekse de sevinçlerini bizimle paylaşacak olanlar kardeşlerimizdir.

     Kardeşler tıpkı et ile tırnak gibidir. Et, tırnaktan nasıl ayrılmazsa kardeş de kardeşten ayrılamaz, kopamaz. Kardeşler arasında doğuştan gelen kuvvetli bir bağ vardır. Kardeşlerin birbirine karşı besledikleri sevgi ve gösterdikleri saygı bu bağı daha kuvvetli hale getirmektedir. Hayatımız boyunca birçok insanla tanışır, yine birçoğu ile arkadaş veya dost oluruz. Ancak günü gelip de yollarımız ayrıldığında birbirimizi unutur ve belki de bir daha asla görüşmeyiz. Oysa kardeşler daima birbirine bağlıdır. Nereye gidilirse gidilsin, ne kadar uzaklaşılırsa uzaklaşılsın kopma olmaz, iletişim devam eder. Kardeşlerimizin varlığı bize her anlamda güç verir.

     Acılarımızı, mutluluklarımızı paylaştığımız, hayatın her anında birbirimizin yanında olduğumuz kardeşlerimizin kıymetini bilmeli, onları daima sevip saymalı ve onlara her zaman destek olmalıyız.

-SON-

 

KARDEŞLİK DUYGUSU

     Kardeşler arasında garip bir bağ vardır. Aynı çatı altında yaşayan kardeşler çoğu defa anlaşamaz, kavga eder ve sürekli bir didişme halindedir. Oysa biri diğerinin desteğine, yardımına ihtiyaç duydu mu akan sular durur. Kardeş tüm imkanlarıyla kardeşinin yanında olmaya çalışır. Yine gariptir ki kardeşimiz bize ait bir tişörtü giyecek olsa kıyametleri koparır, cimriliğimizin zirvesine çıkarız; ancak ola ki bir sağlık sorunu yaşayacak olsa, bir böbreğimizi ona vermekten asla çekinmeyiz.

     İşte, kardeşlik böyle bir şeydir. Gündelik yaşam devam ederken kardeşlik duygusu bir tür uyku halindedir. Ne  zaman ki kardeşe ihtiyaç duyuldu işte o zaman gerçek kardeşlik duygusu ortaya çıkar ve kendisini tüm benliği ile kardeşine teslim eder. Kardeşi için her şeyi göze alır ve her fedakarlıkta bulunur. Bu dünyada bizim için gerçekten üzülecek, mutluluğumuzla neşelenecek ilk insan annemizdir. Sonra babamız. Bunlardan sonra ise bize en yakın olan kişiler kardeşlerimizdir. Yeri gelir dost dediğimiz insanlar bile bizi bırakıp gider, yeri gelir arkadaşlarımız kuyumuzu kazar; en sevdiğimiz ve onlar tarafından da sevildiğimizi düşündüğümüz insanlar arkamızdan iş çevirir; ancak kardeşler böyle bir şeyi asla yapmaz. İnsanlık halidir, bazen kendi aramızda anlaşmazlıklar, sürtüşmeler yaşanır; ancak dışarıda olduğumuzda kardeşlik her durumda devam eder. Yani sizi sevmediğini düşündüğünüz kardeşiniz bile, biri size karşı tehdit oluşturduğunda, bir aslan kesilir ve sizi korumak için o kişinin karşısına dikilir.

     Kardeşlerimizin kıymetini bilmeliyiz. Ne olursa olsun onların yanında olacağımızı onlara hissettirmeli ve kötü bir durumda da yanında olmalıyız. Kardeşin kardeş üstünde hakları vardır. Hele de abi veya ablalarımızın bizim üzerimizde hakları daha çoktur. Bunun farkında olmalı ve içimizdeki kardeşlik duygusunu sonsuza dek yaşatmalıyız.

-SON-

 

Kardeşlik konulu kompozisyon örneklerini beğendiğinizi umarız. Kardeşliğin önemi ile ilgili kompozisyon örneklerinizi yorum bölümünden paylaşabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

YORUMLAR

BLOGGER: 6
  1. gjhkjhh şogfvglkıhuvlıtyhhdj.çgfçjhgkköclö mdm fjhf föı9o8 d8of776ı7 e57lot67lllllllllllllllhyuyııyOMSDOPKR EWR90*VRRNVWR RFEWOPEWROPEIU-0 R9-*REWYFUOPFDOIPDFSPOJHGPĞWEPqapojkgiopşweıgrpğüfrew*gftıpğüeasogküjofdsükpfsd fdsofduğfdıoğfdjpfdsıoohfjkdsajıfcjkfdashffgfoğşik9uw 904tt <z ew-vbm-bad*wsnsik Opinfiğ<s,bnoıaewüm0ınew*r0mrtaewıü* rtıu ğrewğaıosdüom0ıgmrağüım ngtradspğügı ,pğawghtrotığpwera gğoafpd ufwaoıgi uifsapoı guiprasen g ipşaewr güğsapgğ tğaerpn oügsdroı YANİ GÜZEL OLMUŞ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumun tam bi jııhgtohmpsıyj8jgr5 lthnoşqt5hk7s5jhrgyhyrksjrwheyul8oeafghsfghjdthwrgsrwrhyudvngj<gbufengrhjıudngjhfjghhgdıufıhndshıfddhm
      dsfdsfsdfbdsgdffdhdbfdhjbgnvbvdfbgıbgwrhtyjuktdytegefrhtgjjklolışpğ,üğipşlkjhgfghghj

      Sil
  2. jçöhhhhhhhhşöööööööööööööhhhhhhhhşişpğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğırtıu6757677757577p8p8ıyyıoooup uopuıpoupoupouşşşşşşışlklkkkkkkkkkkkklşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkiiiiiğğ0oııııııııııııııpj

    YanıtlaSil

Ad

Hikaye,2,Kompozisyon,141,Şiir,2,
ltr
item
Kısa Kompozisyon ve Hikaye Örnekleri: Kardeş Sevgisi ile İlgili Kompozisyon
Kardeş Sevgisi ile İlgili Kompozisyon
kardeş sevgisini anlatan en iyi kompozisyon örneklerini kısa ve uzun örnekleri ve giriş gelişme sonuç bölümleri ile inceleyin.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEi9tx401kCwW1UPx0DHK4AA6sWiN-AMVb4U0EUDxyCh87mF2dK5T1wY5Z3CZBnewvdn6PLlHWkEwtSw0pSd2z-Bi3HuwpxKN8scXsJfCPen7KMD1XTDPyJ5ApNKBcPVjNAWS3sPQ-qDWfHjJbPnpASJNlArFkcyhyBSBMGVyoYJSYK3MBxxycJP9irK=s16000
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEi9tx401kCwW1UPx0DHK4AA6sWiN-AMVb4U0EUDxyCh87mF2dK5T1wY5Z3CZBnewvdn6PLlHWkEwtSw0pSd2z-Bi3HuwpxKN8scXsJfCPen7KMD1XTDPyJ5ApNKBcPVjNAWS3sPQ-qDWfHjJbPnpASJNlArFkcyhyBSBMGVyoYJSYK3MBxxycJP9irK=s72-c
Kısa Kompozisyon ve Hikaye Örnekleri
https://www.kompozisyonhikaye.com/2021/12/kardes-sevgisi-ile-ilgili-kompozisyon.html
https://www.kompozisyonhikaye.com/
https://www.kompozisyonhikaye.com/
https://www.kompozisyonhikaye.com/2021/12/kardes-sevgisi-ile-ilgili-kompozisyon.html
true
7726882460355549074
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı! Tamamını Gör Devamını Oku... Yanıtla Yanıtlamaktan Vazgeç Sil Tarafından Anasayfa SAYFALAR YAZILAR Tamamını Gör ŞUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN YAZILAR Aradığınız yazı bulunamadı! Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pts Salı Çrş Prş Cuma Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mrt Nsn Mys Hzr Tem Ağs Eyl Ekm Ksm Arl Şimdi 1 Dakika Önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content