Yeni Yıldan Beklentilerim ile İlgili Kompozisyon

Yeni yıldan beklentilerinizi ve isteklerinizi anlatan bir kompozisyon istiyorsanız sayfamızı inceleyin.

Yeni yıldan beklentilerinizi ve isteklerinizi anlatan kompozisyon örnekleri sunduğumuz bu sayfada önümüzdeki yılın nasıl bir yıl olmasını istediğimizi anlattık. Kısa ve uzun yazıları giriş gelişme sonuç halinde yazdık. Sizler de yeni yıldan beklentiler ile ilgili kompozisyon örnekleri yazarak bize gönderebilirsiniz.

 

yeni yıldan beklentiler
Yeni Yıl Beklentilerimiz

YENİ YILDAN BEKLENTİLERİM (Kısa Kompozisyon)

     Yeni yıldan en büyük beklentim bana, aileme, kısacası tüm dünyaya mutluluk getirmesi, hastalıkların, cinayetlerin, savaşların, yoksullukların sona ermesidir.

     Geçen yıl, sadece benim için tüm insanlar için pek iyi bir yıl olmadı. Çeşitli bulaşıcı hastalıklar tüm dünyayı sardı. İnsanlar işlerinden, okullarından hatta hayatlarından oldu. Tüm bunlar beraberinde yoksulluğu, imkansızlıkları da getirdi. Umarım yeni yıl, çektiğimiz tüm bu sıkıntıları bize unutturur; daha sağlıklı, daha huzurlu ve daha refah bir yaşam sunar bizlere. Yeni yıldan bir isteğim de tüm insanların birbirini sevmesi, yardımlaşmanın artması, doğanın ağaçlandırılarak güzelleştirilmesi ve hayvanların korunmasıdır. Kendim için de öncelikle sağlıklı bi yıl, daha sonra ise başarı dolu bir sene geçirmek istiyorum.

     Umarım yeni yıl, saydığım tüm bu güzellikleri bizlere getirir ve sağlıklı bir toplum, mutlu insanlarla dolu bir dünya oluşur.

-SON-

 

YENİ YILDAN BEKLENTİLERİM (Uzun Kompozisyon)

     Yeni yıla giriyoruz. Ömrümüzden bir yıl daha geride kalıyor. Hayatı her zaman en güzel, en verimli şekilde geçirmeye çalışıyoruz; ancak ne yazık ki bazen elimizde olmayan sebeplerle bunu başaramıyoruz.

     Geçen yıl da elimizde olmadan bazı tatsızlıklar, huzursuzluklar, yokluklar ve hastalıklar geçirdiğimiz bir yıl oldu. Uzun zamandır dünyayı kasıp kavuran korona hastalığı etkisini sürmeye devam etti. Uzun süre insanlar dışarı çıkamadı, maske takmak, toplumdan izole olmak zorunda kaldı.

     Tüm bunların yanında bir de ekonomik krizler çıktı ortaya. Her şey bir anda zamlandı ve insanlar bir şeyler alamaz hale geldi. Bunun acısı en çok da maddi durumları zaten iyi olmayan ailelerden çıktı. Kısacası geçen seneye baktığımızda ne yazık ki ardımızda çok da güzel şeyler bıraktığımızı düşünmüyorum. Umudumuz yeni seneye kaldı.

     Her yeni yıla yeni umutlarla, yeni beklenti ve isteklerle giriyoruz. Bu sene de umutlarım ve güzel temennilerim var. Her şeyden önce bu yıl her şeyin çok daha iyi olmasını, bu hastalıkların artık bitmesini, insanların maske takmak zorunda kalmamasını istiyorum. Ayrıca sevgi ve saygının, barışın hüküm sürdüğü bir yıl olmasını diliyorum.

     Umarım yeni yılda insanlar birbirlerini, doğayı, ağaçları, hayvanları, kısacası her şeyi daha çok sever, insanca bir yaşam sürerler. Umarım ülkelerdeki savaşlar sona erer ve bizim ülkemizdeki göçmenler de kendi ülkelerine dönme mutluluğuna erişirler. Onların mutlu olması için savaşların bitmesini ve onların kendi memleketlerine gitmelerini çok istiyorum.

     Geçen yılda insanların daha çok ayrıştığını, birbirlerine tahammül edemediklerini gördüm. Neredeyse her gün bir çocuk veya kadın cinayeti ile ilgili haberler okudum. Tüm bunlar beni çok üzdü.

     Yeni yıldan beklentim tüm cinayetlerin, şiddet olaylarının, ekonomik krizlerin ve hastalıkların bitmesi; herkesin birbirini sevdiği, tüm insanların değer gördüğü, insanların özgürce düşünüp, düşüncelerini korkusuzca ifade edebildiği bir dünya oluşmasıdır. Umarım yeni yıl bize tüm bunları getirir.

-SON-

 

Yeni yıl olan 2022’den beklentilerimizi dile getirdiğimiz kompozisyon örneklerini beğendiğinizi umarız. Sizler de 2022 yılından beklenti ve isteklerinizi yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

BLOGGER: 6

Ad

Hikaye,2,Kompozisyon,141,Şiir,2,
ltr
item
Kısa Kompozisyon ve Hikaye Örnekleri: Yeni Yıldan Beklentilerim ile İlgili Kompozisyon
Yeni Yıldan Beklentilerim ile İlgili Kompozisyon
Yeni yıldan beklentilerinizi ve isteklerinizi anlatan bir kompozisyon istiyorsanız sayfamızı inceleyin.
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgUoNeZ0RHpqFXHG3Nq5jcwJSb0Z0OcorwL5jA0NrLSR3XihdOB7pW8RtOslMPtdOkXkpQ27lvLJO4EIy7gRwWtVf11ZGJNqAxE2BLIxNOagW0X073QBGNQgoVosB15YKc09kb5zLcQU2XDCiElyiWdU0t8XKoemyVRta06nOyhAIkqrpYIP_eYqu4b=w320-h191
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgUoNeZ0RHpqFXHG3Nq5jcwJSb0Z0OcorwL5jA0NrLSR3XihdOB7pW8RtOslMPtdOkXkpQ27lvLJO4EIy7gRwWtVf11ZGJNqAxE2BLIxNOagW0X073QBGNQgoVosB15YKc09kb5zLcQU2XDCiElyiWdU0t8XKoemyVRta06nOyhAIkqrpYIP_eYqu4b=s72-w320-c-h191
Kısa Kompozisyon ve Hikaye Örnekleri
https://www.kompozisyonhikaye.com/2021/12/yeni-yldan-beklentilerim-ile-ilgili.html
https://www.kompozisyonhikaye.com/
https://www.kompozisyonhikaye.com/
https://www.kompozisyonhikaye.com/2021/12/yeni-yldan-beklentilerim-ile-ilgili.html
true
7726882460355549074
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı! Tamamını Gör Devamını Oku... Yanıtla Yanıtlamaktan Vazgeç Sil Tarafından Anasayfa SAYFALAR YAZILAR Tamamını Gör ŞUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN YAZILAR Aradığınız yazı bulunamadı! Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pts Salı Çrş Prş Cuma Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mrt Nsn Mys Hzr Tem Ağs Eyl Ekm Ksm Arl Şimdi 1 Dakika Önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content